U bent hier:

Nieuw in Maranatha: zelfstandig wonen met zorg bij de hand!

Voelt u dat de jaren gaan tellen en kost zelfstandig wonen steeds meer energie? Of bent u nog heel vitaal maar wel veel alleen? Denk dan eens na over zelfstandig wonen in Maranatha Rijssen. Dit behoort sinds kort tot de mogelijkheden! Zeker als u op termijn wat meer zorg nodig heeft – en wie heeft dat niet? - kan dit een goede oplossing zijn. Maranatha beschikt sinds de opening van de nieuwbouw over moderne twee- en driekamerappartementen. Deze kunt u huren vanaf 546 euro per maand. 

Diverse activiteiten
Inmiddels is een aantal appartementen verhuurd en betrokken door de eerste bewoners. Zij wonen volledig zelfstandig, maar hebben wel de zorg van Maranatha binnen handbereik. Daarnaast mogen ze deelnemen aan de vele activiteiten in het huis! Centraal in Maranatha staat ‘Het Dorpshuis’ waar bijvoorbeeld creatieve middagen, themamaaltijden, dagopeningen en weeksluitingen worden gehouden. Bij deze activiteiten zijn veel vrijwilligers betrokken. 

Ontzorgende arrangementen
Naast activiteiten is er ook een uitgebreid aanbod aan arrangementen. Hiermee kan Maranatha u als zelfstandige bewoner ontzorgen, maar alleen als u dat wenst natuurlijk. We bieden onder meer een was- en linnenservice en er is een maaltijdvoorziening. In het huis is ook een bibliotheek, kapsalon en winkel voor dagelijkse boodschappen aanwezig. 

Gratis woningbrochure
Belangstelling voor één van de huurappartementen in Maranatha of wilt u ze bezichtigen? Maak dan een afspraak met onze coördinator via (0548) 536 536. Er is ook een woningbrochure beschikbaar. Deze kunt u aanvragen door het contactformulier in te vullen.